Pagina's

dinsdag 9 april 2013

nederlands kaartje

Zo hier eindelijk weer eens een berichtje van mij, ik ben lekker 3 weken in Egypte geweest, vandaar dat het zo stil was hier. Heerlijk genoten van het mooie weer, het super hotel en lekker niets doen. Meteen boek aan het zwembad liggen en af en toe van een van de 35 glijbanen gaan. Ik heb 's avonds wel geborduurd, maar had geen scrapspullen bij mij natuurlijk, want dan had ik wel een extra koffer nodig. Maar ben wel van plan om mijn foto's te gaan scrappen/inplakken. Dus die zullen jullie binnenkort wel voorbij zien komen.
In de tussentijd ben ik ook nog jarig geweest. Donderdag ga ik het op mijn werk vieren en krijg ik distress inkt. Ook heb ik voor mijn verjaardag geld gekregen om hobbyspulletjes te kopen, dus ik ga even lekker rondneuzen wat er allemaal nieuw is uitgebracht en nog meer kleurtjes distress inkt kopen.
Het weer hier in Nederland viel wel erg tegen, 35 graden verschil, met sneeuw vertrokken en ok bijna weer met sneeuw terug. Maar als we het weerbericht mogen geloven gaat het van het weekend heerlijk weer worden, dus kan ik mijn bruine kleurtje gaan bijhouden.
Ook al weer paar dagen aan het werk geweest en vandaag dus weer mijn eerste vrije dag sinds de vakantie en natuurlijk weer een kaartje gemaakt.
Ik zit nu op mijn tablet te werken, die hebben we ons zelf kado gegeven voor onzeverjaardagen (mijn vriend is 3 weken eerder jarig) en weet je het is heel handig om kaartjes te maken. Fototoestel zit erin en je kan hem makkelijk meenemen naar je hobbykamer. Tegelijk de site open van de opdracht die ik ging maken en muziek luisteren via een app. Ben er echt super blij mee.
Maar goed het ging om het kaartje, dit is het geworden:

Met dit kaartje wil ik meedoen aan de challenge van de Dutch Magnolia lovers, waar de opdracht is gebruik de kleuren rood wit en blauw en gebruik een stempel van meer dan 1 jaar oud.
Zo een heel verhaal, zal nu weer bij iedereen op de blogs langsgaan en al het moois bewonderen.
Veel liefs Fenneke

5 opmerkingen:

 1. Dacht al waar is Fenneke toch maar je bent lekker op vakantie geweest, heerlijk meis. Nog gefeliciteerd met je verjaardag en ook met die van je vriend, prachtig kado hebben jullie gekocht, geniet er maar van. Je kaartje is weer helemaal supermooi geworden.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig kaartje en nog gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fenneke nog gefelciteerd met je verjaardag en van je vriend
  en wat heb je een leuk kaartje gemaakt
  liefs jacqueline
  http://blog.seniorennet.nl/jacqueline/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaart, zal wel weer wennen zijn in Nederland, na zo'n heerlijk vakantie....

  Leuk dat je meedoet aan onze challenge bij DML.

  Heel veel freubelgroetjes,
  Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee, om een hollands kaartje te maken op een luchtpostenveloppe, kan je zo naar het buitenland sturen.
  Mooi gekleurd ook.

  groetjes Herma

  p.s. ben volger bij je geworden

  BeantwoordenVerwijderen