Pagina's

donderdag 14 februari 2013

Valentijnskadootje

En zoals beloofd foto's van mijn valentijnskadootje voor mijn vriend. Nu weten jullie meteen waarom ik bij de bouwmarkt heb geshopt ; )
Het zijn 2 schildersdoeken met boekbindertape aan elkaar geplakt, dat beplakt met scrappapier. Een dunne metalen plaat door de big shot gehaald voor de scharnieren, die met schroeven en splitpennen vastgemaakt. Oogjes aan de zijkanten geschroeft zodat het als een boek ook echt dichtkan, daaraan hangen 2 bedels van palmbomen. De foto's zitten eigenlijk aan de achterkant van het schilderdoek, ze liggen er dus in. Binnenkant (dus eigenlijk de achterkant) ook beplakt met scrappapier. Alles versierd, en klaar is het fotolijstje/boek. Mijn vriend is er super blij mee, en gaat het op zijn werk op zijn buro zetten. Nou dat was ook niet echt de bedoeling, bedoel zijn collega's hoeven mij toch niet in bikini te zien maar goed. Het is sepia dus toch slecht te zien, haha.

 
Is weer eens wat anders als een kaartje maken. Maar ik vond het super leuk om te doen!
Fijne avond allemaal
liefs Fenneke

3 opmerkingen:

 1. Wauw,wat een leuk idee,Fenneke.Zal je vriend heel blij mee zijn.

  Groetjes Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gemaakt Fenneke, ik kan me voorstellen dat hij daar blij mee is.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je iets schitterends voor je vriend gemaakt, ik kan me wel voorstellen dat hij dat op zijn werk neer gaat zetten, helemaal super meis.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen