Pagina's

zaterdag 9 februari 2013

Inspiratie boekje

Vandaag de halve dag geshopt bij allerlei winkels voor scrap/kaartenmaakspullen. In Mijdrecht was er een opening van een nieuwe hobbywinkel Hobbydee, en daar moest ik natuurlijk bij zijn. Maar heb ook spulletjes gekocht bij de kantoorboekhandel, de bouwmarkt en de kringloopwinkel.
Ik had een idee om de schetsvoorbeelden van challenges te verzamelen voor als ik weer eens geen inspiratie heb en die te bundelen. Heb de rest van de dag alle schetsen heel netjes nagetekend en gestempeld. Het zit met bindringen in elkaar dus kan zo nieuwe toevoegen. Weet nog niet of ik de voorkant nog wat meer ga oppimpen of dat ik het zo laat, dus graag jullie mening.
En dit zijn wat foto's:

 
 

Voor morgen staat er weer een gewoon kaartje in de planning, maar dit boekje smaakt ook naar meer, dus er zullen er nog wel een paar volgen.
Fijn weekend
liefs Fenneke
 
 

6 opmerkingen:

 1. Wat heb je dat superleuk gemaakt Fenneke, een heel goed idee om zoiets te maken en eh ik zal niets meer aan de voorkant doen, hij is geweldig zo. Is het trouwens wat de nieuwe winkel in Mijdrecht, had het gelezen in de krant inderdaad.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Fenneke,
  Wat een onwijs leuk idee zeg om dit te bundelen. Zelf heb ik het in een map gedaan, maar dit is echt leuk. Komt altijd goed van pas inderdaad. Ben ook gelijk volger geworden van jou blog. Kom je ook een keer gezellig langs op mijn blog?
  Groetjes Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai Fenneke,
  Wat gaaf zeg zo'n boekje om ze te bundelen had er zelf nooit aan gedacht!! Persoonlijk zou ik niets meer aan de voorkant doen,vind hem erg mooi..

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Fenneke,
  Leuk idee zo'n boekje met sketches. Hij ziet er heel leuk uit! Niks meer aan doen.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fabulous creation ^_^
  Gorgeous and sweet image^_^
  Happy Sunday^_^
  Sonia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bedankt voor de tip van de hobbywinkel in Mijdrecht. Ik kende hem niet.

  BeantwoordenVerwijderen