Pagina's

zondag 29 juli 2012

Midweek Magnolia's foto inspiratie

Het gaat gelukkig al wat beter met Felix, maar hij is nog steeds heel erg zielig en hij wordt nog steeds verwend. Maar nu kan ik wel weer lekker op mijn zolderkamertje gaan knutselen hoef er niet de hele tijd bij te blijven.
Op het Midweek Magnolia's blog hebben ze een foto inspiratie challenge. Op de foto zijn allemaal cupcakes te zien en dat bracht mij op het idee om een taartje te maken. Ik heb daarvoor een mooie mal van Joy! en die wilde ik graag uitproberen. En dit is het resultaat:

Ik wil iedereen bedanken voor de lieve commentaren die ik steeds krijg. En ik wil vragen of er meer mensen zijn die opeens een ander lettertype hebben en of er problemen met foto's plaatsen zijn. Ik moet steeds meerdere keren foto's plaatsen omdat hij ze anders op zijn kop plaats? Geen idee waarom, maar na een aantal keer proberen doet hij het wel. Vaag.
Fijne avond allemaal nog, liefs Fenneke

7 opmerkingen:

 1. Wauw Fenneke wat heb je dit schitterend gemaakt zegt, super om te zien, wat een kunstwerkje. Dat met dat lettertype heb ik inderdaad ook gehad maar niet dat mijn foto's op zijn kop werden geplaatst wel dat hij geen foto's wilde plaatsen. Blogger doet soms rare dingen hahaha. Maar je creatie is super en fijn te horen (nou ja lezen eigenlijk) dat het iets beter gaat met Felix.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Fenneke dat Google grrrr,Cindy was gisteren avond haar foto ineens kwijt,dat heb ik ook wel eens gehad nu heb ik het al weken dat je mijn volgers niet ziet en als je de helpdesk vraagt hoe of wat dan zeggen ze dat Google gammel is ,nou lekker dat hebben wij weer.
  Wat heb je een schattige creatie gemaakt,als hij echt was had ik hem al opgegeten hoor!!!
  Ook fijn om te horen dat het al wat beter gaat met je kat Felix Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je leuke dingen gemaakt afgelopen week, Fenneke. De tag voor het nachthoofd is ook erg mooi geworden.
  Groetjes,
  Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So sweet cake, love the colours and it matches our challenge perfectly! Thank you for joining us at midweek magnolias this week. Hugs, Lisa!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. perfect! This is just absolutely gorgeous! I adore your cake and Tilda is so precious with her cookie tray! Thankyou so much for sharing with us at Midweek Magnolias :o) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. My word what a fabulous take on this weeks them just perfect! Thanks for joining us this week over at Midweek Magnolia Love Chanelle xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This is wonderful Fenneke!!
  Thanks for joining us at Midweek Magnolias in our Picture challenge!!
  Hugs, Tina

  BeantwoordenVerwijderen