Pagina's

maandag 16 juli 2012

Derwent & Prismas 14

Zaterdag ben ik gestoken door een insect en daar heb ik een enorme allergische reactie op gekregen. Zondag naar de SEH geweest en vandaag weer. Vandaag mocht ik meteen door naar een dermatoloog en medicijnen gekregen die ik de volgende keer meteen moet innemen nadat ik ben gestoken. Ook mijn hand en pols helemaal ingepakt in een nat verband tegen de enorme zwelling en jeuk. Vanaaf lekker eigenwijs verband eraf en lekker knutselen voor zover dat ging met een hand die niet echt mee kon doen. Maar goed, ik had vrijdag al een leuke challenge gezien met het thema tour de france of Frankrijk op het blog van Derwent, en aangezien ik kleur met Derwent coloursoft potloden kon er aan meedoen. Alleen soms denk ik echt waar ben ik aan begonnen, borduren is toch een stuk makkelijker, hoef je alleen maar het patroon te volgen en met scrappen en kaarten maken moet je zelf iets verzinnen ; ) Maar dit is mijn inzending:


Ik hoop dat jullie het een leuke kaart vinden.
Groetjes Fenneke

6 opmerkingen:

 1. Nou je hebt jezelf overtroffen, met een zere hand dit maken en omdat je dit nog niet zoveel gedaan hebt.
  Mooi, je krijgt zin in een dagje Parijs.
  Beterschap,
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou wijfie ondanks al je ellende heb je toch maar weer een prachtige kaart gemaakt super van je hoor!!!
  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat een bericht Fenneke dat je zo'n allergische reactie had op die beet, pffff ..... en hahaha wat een lekker eigenwijzie ben je dat je het verband eraf hebt gehaald om zo deze schitterende kaart te maken. Hij is super geworden. Top. Sterkte met je hand.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtig kaartje, is het geworden!
  Leuk dat je meedoet aan de challenge bij Derwent&Prisma.
  Groetjes Joukje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een prachtige kaart bedankt voor je deelname bij derwent en prisma's

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuk kaartje, leuk dat je meedoet bij Derwent & Prisma. Heel veel succes en ik hoop dat je de volgende keer weer gezellig meedoet. Liefs, Marion

  BeantwoordenVerwijderen