Pagina's

zondag 5 mei 2013

rood wit blauw kraft & oranje

Rood wit blauw kraft & oranje, dat is een hele mond vol en de opdracht bij Cards en Scrap. Ik had al wat papiertjes bij elkaar gezocht en ben toen lekker gaan kleuren. Om daarna de papiertjes niet meer passend te vinden en dus maar weer nieuwe uitzoeken.
En ik moest natuurlijk mijn nieuwe bingokaartstempels gebruiken. Hebben jullie dat ook? Als je wat nieuws hebt dat je dat meteen moet gebruiken? Ik wel.
Was gister dus bij de hobbywinkel en schrok mij rot bij de kassa €170,- Nou dat ging mij toch echt te ver, dus maar wat dingen terug gelegd. En zoveel had ik niet eens, wat stempels, cardstock en papier uit de opruimingsbak en een mal. Wat geven jullie uit aan je hobby? Dat vraag ik mij nou echt eens af. Zie bij sommige elke nieuwe Magnolia stempel voorbij komen en allemaal andere mooie dingen. Nou hoef ik niet elk dubbeltje om te draaien, maar vind het best een dure hobby (en ik wil gewoon teveel hebben, haha). Dus ben erg benieuwd wat jullie ongeveer uitgeven, hopelijk willen jullie dat met mij delen.
Maar dit is mijn kaartje:

 
 
Speciaal voor mijn neefjes Wesley en Ryan
liefs Fenneke

 

6 opmerkingen:

 1. heel mooi en lief kaartje.
  Moet toegeven dat we een dure hobby hebben.
  Eigenlijk is het probleem dat je wel genoeg spullen hebt, maar er komen steeds weer nieuwe dingen uit en dan is wel heel erg verleidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Fenneke,

  Leuk kaartje.
  En ja, het is een duur hobby. Omdat je steeds in de verleiding staat voor de nieuwe spulletjes. Ik moet toegeven dat ik dit jaar al een redelijk budget heb uitgegeven aan hobby materiaal.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje € 170 euro dat is echt veel hahaha, kan me voorstellen dat je toen maar wat terug hebt gelegd. Het is inderdaad een dure hobby maar ik zoek altijd wel zo veel mogelijk naar koopjes en ik heb het voornemen genomen om niet meer alles te willen hebben, want dat vindt mijn portemonnee niet zo fijn in deze tijd. En vooral die mallen zijn zo duur en heb er zat en dan maar niet de nieuwste hebben. Wat betreft de magnoliastempels daar koop ik altijd afdrukjes van bij Kreatief Hoorn voor 10 eurocent per stuk, je kan ze dan inscannen en telkens weer gebruiken, nou goedkoper kan het toch niet lijkt me. En wat denk je van Pinterest daar kan je ook heel veel digi's vinden die je uit kan printen. Hahaha ik zit nog te denken aan je 170 euro bij de kassa, dan denk je toch dat je een hele mand vol moet hebben.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedenk me opeens dat ik helemaal je kaartje vergeet, hij is weer prachtig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi en lief kaartje. Prachtig vind ik de bloementoef.

  Bedankt voor het meedoen bij Cards&scrap!

  Groetjes,
  marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superlief en mooi kaartje!

  Leuk dat je meedoet met onze rood,wit,blauw, kraft en als optie oranje uitdaging van het Cards&Scrap challengeblog

  Groetjes Aletta

  BeantwoordenVerwijderen