Pagina's

dinsdag 15 januari 2013

Witte kaart

Bedankt allemaal voor de lieve en leuke reacties op mijn kaarten. En welkom aan mijn nieuwe volgers. Zo leuk elke keer weer.
Vandaag een witte kaart gemaakt. Als ik uit mijn zolderraam keek, zag ik alleen maar wit. Waar zou de inspiratie vandaan gekomen zijn? ;) Ben blij dat ik er niet uit hoefde vandaag, want op de weg was het weer een drama, maar het zag er wel heel mooi uit.
De kat snapte er ook weer helemaal niets van en besprong de sneeuwvlokken vanachter het raam. Was een heel komisch gezicht. Hij mocht ook even naar buiten, maar dat natte aan zijn pootjes vond hij maar helemaal niets, dus die kwam meteen weer naar binnen toe.
Maar mijn kaart. Bij It's a Magnolia challenge hebben ze een uitdaging, waarbij je alleen maar wit mag gebruiken, alleen de huid en de haren mochten ingekleurd worden. En dat is toch best een lastige uitdaging. Want wit en wit zit toch zeker verschil in, past niet altijd mooi bij elkaar.

 
Voor nu allemaal een hele fijne avond.
liefs Fenneke

4 opmerkingen:

  1. Wat is die super geworden Fenneke en wat een sneeuw is er gevallen hé, ik hoefde gelukkig ook niet te werken alleen maar boodschappen doen maar je weet ik woon gelukkig op loopafstand van het amstelplein. Je kaartje is super gelukt meis, ik vind hem prachtig geworden.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is erg mooi geworden Fenneke. Leuk dat je ook meedoet bij IAMC, veel succes.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie witte kaart. Bedankt voor je deelname bij IAMC. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen