Pagina's

dinsdag 29 januari 2013

Roze 3D kaart

Pffffffff word helemaal gek van de pc en mijn mobiel. Beide doen niet wat ik wil. Nu is de pc wel weer opgelost geloof ik (google deed het niet meer) want die werkt weer gewoon, maar mijn mobiel...... Er zit een programma op dat er niet af kan en zich steeds opstart, heel irri. Maar goed we kijken het nog even aan en anders ga ik wel naar een winkel om het te verhelpen (hoop ik).
Maar vandaag toch nog een kaartje gemaakt. Bij Nadia's challenge blog is er een uitdaging: maak een 3D kaart in roze tinten. Is weer wat anders dan de grijze tinten waar iedereen het over heeft ;)
Dit is mijn kaartje:

 
Wow kan ook weer gewoon mijn foto uploaden, zal dat dan ook met het andere probleem te maken hebben gehad? Nou in ieder geval is dat dus ook weer spontaan opgelost, lol.
Ik wens iedereen een hele fijne avond toe
liefs Fenneke

6 opmerkingen:

  1. Hi Fenneke heel veel blogmaatjes hebben last gehad met hun computer en hebben nu google chrome erop zitten en nu is alles opgelost.
    Je kaartje is een plaatje geworden, en als je zin hebt er staat op mijn site ook een Candy!!!!
    Lieve groetjes Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supermooi kaartje. Hele mooie kleuren.

    Grtjs Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekker hoog roze gehalte en dat kan bij deze mooie kaart prima. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is die prachtig geworden Fenneke, en helemaal in mijn kleur roze. Super. Ik hoop dat het probleem met je telefoon opgelost kan worden. En jippie ik kan ook weer gewoon foto's uploaden.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. een hele mooie roze kaart en bedankt om mee te doen met Nadia's challenge
    grtjs Cristel

    BeantwoordenVerwijderen