Pagina's

zondag 6 januari 2013

Gelukkig Nieuwjaar

Gelukkig Nieuwjaar allemaal! Het is alweer eventjes geleden dat ik voor het laatst heb gefreubelt. Maar iedereen kent het vast wel, druk gehad met de feestdagen, extra gewerkt. En heb een nieuwe inrichting van mijn hobbykamer gekocht. Die moest natuurlijk in elkaar gezet worden en daarna moest alles weer ingericht worden. Nou daar ben ik wel een tijdje zoet mee geweest. Wat verzamel je snel een hoop spullen zeg. Maar goed, gister de laatste rechtjes opgeruimd en je kon de vloer eindelijk weer eens zien.
En vandaag weer eens een kaartje gemaakt. Kon alle spullen niet zo snel terug vinden, terwijl ik echt dacht dat ik het handig had opgeruimd, lol. Even wennen maar dat komt vast snel goed.
Op het blog van Elke Kaart Een Feestje hebben ze een uitdaging met een schets en het thema ballonnen. Vond het wel fijn om weer eens wat anders dan een kerstkaart te maken. Dit is mijn kaartje geworden:

 
 
Vind hem zelf wel een beetje kaal, maar goed we doen het er maar mee.
Fijne avond allemaal en tot snel
liefs Fenneke
 

4 opmerkingen:

  1. Hoi Fenneke

    wat een leukerd! forever Friends beertjes doen het altijd goed toch?

    vind hem super.

    leuk dat je meedoet bij EKEF.

    groetjes Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk Fenneke dat je een hele nieuwe inrichting hebt voor je hobbykamer, helemaal top. Wat heb je een geweldig leuk mooi kaartje gemaakt, ik vind hem super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk kaartje zeg grappig hoor. Leuk dat je meedoet bij EKEF.

    BeantwoordenVerwijderen