Pagina's

zondag 2 december 2012

Kaartje voor Plony

Een kaartje speciaal voor Plony omdat haar blog 1 jaar bestaat. Het was het eerste blog dat ik ging volgen, en toen hield ik echt niet van vintage. Plony houdt daar juist wel van en door haar creaties ben ik het steeds meer gaan waarderen, en maak ik soms nu ook vintage kaarten. Dus Plony dit kaartje is voor jou, en gefeliciteerd met het eerste jubileum van je blog:


 
 
Voor nu allemaal nog een prettige zondag en tot snel.
liefs Fenneke

3 opmerkingen:

  1. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt voor Plony daar zal ze zeker blij mee zijn, ik vind hem top Fenneke. En volgens mij ben ik je naam nog ergens tegengekomen met het winnen van een wedstrijd, volgens mij je kaart met die labels, ja die was het alleen weet ik niet meer waar.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Fenneke, ik was het eerste blog dat je ging volgen en ik was, denk ik, ook één van jouw eerste volgers en dan nu ook nog te horen dat je , door mij, vintage bent gaan waarderen......wauw, dat vind ik een heel groot compliment. Je kaart vind ik ook helemaaaaaaaal te gek, prachtig gedaan meis en van mij mag je nog veel meer van dit moois maken hoor want het gaat je heel goed af!!!! Lief dat je speciaal voor mij een kaartje hebt gemaakt in mijn eigen favo stijl en ik wens je veel succes voor de candy.....nog een paar dagen en dan weten we wie de winnaar is!
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen