Pagina's

woensdag 25 juni 2014

Totally Gorjuss

Oeps toch iets te vroeg gejuicht, zondag deed blogger het eindelijk weer, maar maandag en dinsdag weer niet. Maar nu gelukkig weer wel. Word je toch wel een beetje moe van. En ik zit al niet zo lekker in mijn vel, heb momenteel erg veel last van mijn spieren en vermoeidheid. Daardoor heb ik ook weinig inspiratie. Dus zit ik vaak op de bank oplegkaartjes te borduren, hoef je niet bij na te denken ;-)
Maar toch ook nog een ander kaartje gemaakt, een 3D Gorjuss kaartje met bloemen. Hiermee wil ik meedoen aan de challenge van Totally Gorjuss: flower-power:


 

4 opmerkingen:

 1. Nu is bij mij ook de leeslijst weer zichtbaar, krijg ik nu weer problemen met reacties plaatsen grrrrr ... maar ik blijf het proberen. Mooie kaart heb je gemaakt Fenneke. Moet morgen 11.30 uur aanwezig zijn, spannend, we zullen het beleven. Hoop dat je snel weer de oude zult zijn.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart zeg en een prachtige kleur bloemen. Ja ik heb de lijst ook weer, had hem ook op het blog zelf gezet, kon ik het toch nog volgen. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is really sweet, Fenneke. I love the colours. Thanks for joining us at TG this week.

  Kat

  BeantwoordenVerwijderen