Pagina's

maandag 22 juli 2013

Metal art kaart

Hmm ik krijg mailtjes over mijn metaalkaart die ik heb laten meedoen bij de uitdaging van Krea2day maar nu zie ik dat ik hem niet eens op mijn eigen blog heb geplaatst. Schande ;)
Dus dat doe ik nu maar even, met alle gegevens erbij:

 
Een foto van de mallen die ik heb gebruikt:
 



Als eerste heb ik alles gestanst en opgeplakt, daarna heb ik de zelfklevende metaalfolie (kost 2 euro per rol bij de bouwmarkt) eroverheen geplakt. Met een embospen de contouren nog van de stanzen omgetrokken zodat deze beter zichtbaar zijn. Stippellijntjes langs de randen van de folie getrokken voor de sier en daarna met zwarte acrylverf eroverheen gegaan. Dat weer met een doekje eraf geveegd en dit is het resultaat.


Het metaalfolie is van het merk Elma en heet aluminiumtape. Het is een rol van 50mm breed x 5 meter. Ik heb het bij de Multimate gekocht. Niet in Gieten, maar dit was de beste link die ik kon vinden zo snel:
 
Groetjes Fenneke
 

 
 

8 opmerkingen:

  1. Ik had er al iets over gelezen, gaaf zoals je dit gedaan hebt. Iets om te onthouden. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er gaaf uit zeg, maar goed dat je het toch nog geplaatst hebt. Het ideetje pik ik van je hoor, zo gaaf voor een mannenkaart of om dingen te pimpen.

    Groetjes Henriƫtte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een idee zeg, om met metaalfolie te werken. Zoals Henriette al schreef, ook bijzonder goed te gebruiken voor een stoere mannenkaart. Ik denk dat ik het ideetje ook maar van je pik (haha), ga het zeker ook een keer uitproberen.
    Ik vind hem prachtig geworden.

    groetjes Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohhh wat een schatje is dit zeg...geweldig!!!!. Ik heb het idee opgeslagen in mijn hoofd en heel erg bedankt voor het delen ervan
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi,

    Wauw, wat een prachtige kaart. Super. Ideetje om te bewaren en eens uit te proberen.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Fenneke,

    Het is al een tijdje geleden sinds je iets van je hebt laten horen. Ik hoop dat alles in orde is?

    grtjs
    Claudia
    claudia.rogier@telenet.be

    BeantwoordenVerwijderen