Pagina's

zondag 3 maart 2013

Blauwe Magnolia kaart

En hier mijn tweede berichtje van vandaag. Vanmiddag weer heerlijk aan de knutsel geweest. Ik was begonnen aan de challenge van It's a Magnolia Challenge: Maak een kaart in Wit en 1 andere kleur. Ik had dus al een afbeelding ingekleurd met roze en er een schudplaatje van gemaakt, met een roze lijst en roze schutsels. Maar ja toen kon ik er niet echt een leuk designpapiertje bij vinden. Er eigenlijk helemaal niets meer bij vinden. En dat terwijl roze toch echt mijn kleur is en ik er echt genoeg papier en frutsels van heb. Toen vond ik nog een ingekleurde stempel in het blauw. En ik had binnen no time mijn kaartje af. Vond in mijn restjesbox leuke bij elkaar passende blauwe papiertjes en de bloem een blauw randje gegeven met mijn mooie markers. Strikje erop en klaar. Hoe raar kan het lopen. Dit is het kaartje:

Deze challenge van It's a Magnolia challenge is extra bijzonder, want ze verloten ook een hele mooie candy omdat de 600 volgers zijn bereikt:
En wie wil dat nou niet winnen? Ik wil in ieder geval wel een gokje ervoor wagen.
 
Met dit kaartje wil ik ook meedoen aan de challenge van
You, Me and Magnolia waar deze keer alles mag, dus mijn blauwe Tilda ook.
 
Hopelijk hebben jullie net zo fijn geknutseld als ik dit weekend.
Zal eens een rondje maken, tot blogs.
liefs Fenneke

3 opmerkingen:

  1. heel leuke kaart, bedankt voor het meedoen bij YMAM

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een liefie!! Mooi zo in die blauwtinten. Gezellig dat jemet ons meedoet bij IAMC. Bedankt en succes. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  3. schitterend kaartje in mijn favoriete kleur

    BeantwoordenVerwijderen